Kutak za kupce

Plaćanje?

Roba se naručuje elektronskim obrascem. Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, a plaća se isključivo pouzećem pri preuzimanju dostave.

Svoju ćete narudžbu platiti gotovinom djelatniku kurirske službe prilikom preuzimanja robe.

Zaštita privatnosti opisuje kako Alveare j.d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja Alveare j.d.o.o. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Alveare j.d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja be-abee.com Internet prodavaonice. Alveare j.d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj fizičkoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Posebno smo osjetljivi na praksu čuvanja Vaših osobnih podataka, a sa takvom pažnjom ćemo se prima njima i odnositi.

Alveare j.d.o.o. nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka na www.be-abee.com web stranici, ali odriče se u potpunosti bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.be-abee.com. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo. Moguće razlike između stvarnog i opisanog proizvoda na ovim stranicama, ako proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), bez PDV-a, a u skladu sa Zakonom o PDV-u. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

Kako naručiti?

Roba se naručuje elektronskim obrascem. Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Narudžbe se obrađuju danima pon-pet od 08.30 – 16.30h. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Robu birate iz kataloga Be-abee Internet prodavaonice. Ponuda se stalno nadopunjava.

Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, to radite povratkom u početni izbornik. Količine možete uvijek mijenjati, kao i u svakom trenutku odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša Vam je košarica vidljiva i dostupna te možete nastaviti pregledavati naš katalog. Po završetku kupnje, vratite se na košaricu i odaberite Naruči, to će Vas odvesti na obrazac za unos podataka potrebnih za kupnju. Nakon što ispunite obrazac i potvrdite klikom miša na “Kupi” Vašu kupnju, na dnu imate link obavijesti o kupnji, koji je potrebno potvrditi. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na Vašu e-mail adresu.

Alveare j.d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Alveare j.d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Odabir artikala vrši se jednostavnim radnjama klikom miša. Sami obrazac za unos podataka o kupnji je zaštićen sigurnosnim certifikatom i podaci su enkriptirani, te predstavlja mjesto sigurne kupnje. Proizvod se plaća pouzećem kod same isporuke.

Dostavu se vrši putem Hrvatske pošte

Uvjeti korištenja

Svako korištenje www.be-abee.com (i/ili drugih internetskih stranica u vlasništvu Alveare j.d.o.o.) ovdje opisanim uvjetima, ako i uvjetima u dijelu za naručivanje, kupnju i prigovore. Dokumenti, informacije i sadržaji objavljeni na web stranici www.be-abee.com (i/ili drugim internetskim stranicama u vlasništvu Alveare j.d.o.o.) ne smiju se kopirati, osim za individualnu upotrebu, te nekomercijalne svrhe, ali uvijek uz poštovanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva, kao i svih ostalih ograničenja prava. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja s ove web stranice dopuštena je isključivo na temelju prethodnog izričitog odobrenja Alveare j.d.o.o.

Alveare j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.be-abee.com stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite nam se sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Internet trgovine.

Usluge koje Vam pruža www.be-abee.com Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Alveare j.d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako vam Alveare j.d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Alveare j.d.o.o. ne mogu jamčiti da će usluge na www.be-abee.com odgovarati Vašim potrebama. Alveare j.d.o.o. također ne može jamčiti da će usluga biti bez pogrešaka. Dođe li do pogreške, molimo Vas da nam prijavite prema kontakt podacima kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.

Reklamacije i prigovori

Nezadovoljni ste proizvodom kojeg ste kupili na našoj stranici? Obratite nam se s povjerenjem i Vašu ćemo reklamaciju riješiti u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:
Pošaljite nam informacije s brojem otpremnice ili brojem računa i opisom reklamacije e-mailom na mybluerain@gmail.com, telefonski na 091 5821536* ili putem pošte na adresu Alveare j.d.o.o., Đuke Bencetića 11, 47000 Karlovac.
Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:
-može li se proizvod zamjeniti za novi,
-može li se za proizvod vratiti novac,
-ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 dana, a najkasnije nakon 15 dana. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 0915821536 ili e-mailom na mybluerain@gmail.com.
Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Ukoliko oštećenje utvrdite nakon otvaranja pošiljke, sačuvajte originalnu ambalažu. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.
Slobodno dalje naručujte na našoj stranici.
Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

*Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika. Proizvod kojim ste nezadovoljni možete zamijeniti za novi ili vratiti uz povrat novca i to unutar 14 dana od primitka proizvoda na Vašu adresu. Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS – http://ec.europa.eu/odr
U slučaju neriješenih prigovora potrošači mogu rješavati potrošački spor putem tijela za ARPS sukladno Zakonu o alternativnom rješavanju potrošačkih sporova (NN 121/16) . Trgovac Alveare j.d.o.o. će u slučaju podnošenja prijedloga za mirenje sudjelovati u postupku pred ARPS tijelom: Centar za mirenje pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/I, 1000 Zagreb, Hrvatska, ili na http://www.hup.hr/
Službenik za zaštitu osobnih podataka
Adresa i mjesto rada: Karlovac, Đuke Bencetića 11, Službeni e-pretinac: mybluerain@gmail.com